Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Impact of sourdough fermentation on FODMAPs and amylase-trypsin inhibitor levels in wheat dough
 
 
Titel: Impact of sourdough fermentation on FODMAPs and amylase-trypsin inhibitor levels in wheat dough
Auteur: Boakye, Prince G.
Kougblenou, Ibilola
Murai, Takehiro
Okyere, Akua Y.
Anderson, James
Bajgain, Prabin
Philipp, Becky
LaPlante, Brian
Schlecht, Shannon
Vogel, Charlie
Carlson, Melissa
Occhino, Lorrene
Stanislawski, Harold
Ray, Sarah Swan
Annor, George A.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland