Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Rapid test to record the impact of bakery additives on starch gelatinization: Amylases, hydrocolloids and emulsifiers
 
 
Titel: Rapid test to record the impact of bakery additives on starch gelatinization: Amylases, hydrocolloids and emulsifiers
Auteur: Gasparre, Nicola
Garzon, Raquel
SantamarĂ­a, MarĂ­a
Rosell, Cristina M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland