Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Insights into the reasons for lower digestibility of buckwheat-based foods: The structure-physical properties of starch aggregates
 
 
Titel: Insights into the reasons for lower digestibility of buckwheat-based foods: The structure-physical properties of starch aggregates
Auteur: Du, Jin
Li, Haiteng
Huang, Juanying
Tao, Hongxun
Hassane Hamadou, Alkassoumi
An, Di
Qi, Yajing
Xu, Bin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland