Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the preparation method on structural and in vitro digestibility properties of type II resistant starch-enriched wheat semolina pasta
 
 
Titel: Effect of the preparation method on structural and in vitro digestibility properties of type II resistant starch-enriched wheat semolina pasta
Auteur: Garcia-Valle, Daniel E.
Bello-PĂ©rez, Luis A.
Agama-Acevedo, Edith
Tovar, Juscelino
Aguirre-Cruz, Andres
Alvarez-Ramirez, Jose
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland