Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Wheat Glutenin polymers 2. The role of wheat glutenin subunits in polymer formation and dough quality
 
 
Titel: Wheat Glutenin polymers 2. The role of wheat glutenin subunits in polymer formation and dough quality
Auteur: Lafiandra, Domenico
Shewry, Peter R.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland