Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 34 gevonden artikelen
 
 
  A study of vacuum mixing parameters for high-water-added dried noodles using color difference method and gluten network quantitative analysis
 
 
Titel: A study of vacuum mixing parameters for high-water-added dried noodles using color difference method and gluten network quantitative analysis
Auteur: Zhu, Shuyun
He, Zhen
Obadi, Mohammed
Qi, Yajing
Xu, Bin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland