Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Cryoprotective effect of wheat gluten enzymatic hydrolysate on fermentation properties of frozen dough
 
 
Titel: Cryoprotective effect of wheat gluten enzymatic hydrolysate on fermentation properties of frozen dough
Auteur: Zhang, Yanyan
Wang, Wentao
Liu, Yunfeng
Liu, Xingli
Wang, Hongwei
Zhang, Hua
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland