Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Clean-label breadmaking: Size exclusion HPLC analysis of proteins in dough supplemented with additives vs hard red spring wheat flour
 
 
Titel: Clean-label breadmaking: Size exclusion HPLC analysis of proteins in dough supplemented with additives vs hard red spring wheat flour
Auteur: Rahman, Md Mahfuzur
Ohm, Jae‐Bom
Simsek, Senay
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland