Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of curdlan on the aggregation behavior of gluten protein in frozen cooked noodles during cooking
 
 
Titel: Effect of curdlan on the aggregation behavior of gluten protein in frozen cooked noodles during cooking
Auteur: Liu, Hao
Liang, Ying
Chen, Zilu
Liu, Mei
Qu, Zhuoting
He, Baoshan
Zhang, Xia
Wang, Jinshui
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland