Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Glycosylation of rice protein with dextran via the Maillard reaction in a macromolecular crowding condition to improve solubility
 
 
Titel: Glycosylation of rice protein with dextran via the Maillard reaction in a macromolecular crowding condition to improve solubility
Auteur: Cheng, Yun-Hui
Mu, Dai-Chen
Feng, Yan-Ying
Xu, Zhou
Wen, Li
Chen, Mao-Long
Ye, Jiao
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland