Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the quality of fresh nixtamalized maize doughs with different degrees of cooking and milling: A comparison of Mixolab and RVA analyses
 
 
Titel: Assessment of the quality of fresh nixtamalized maize doughs with different degrees of cooking and milling: A comparison of Mixolab and RVA analyses
Auteur: Espinosa-Ramírez, Johanan
De la Rosa-Millan, Julián
Pérez-Carrillo, Esther
Serna-Saldívar, Sergio O.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland