Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatiles and aroma in Chinese steamed bread during elaboration
 
 
Titel: Characterization of volatiles and aroma in Chinese steamed bread during elaboration
Auteur: Wang, Yuan-Hui
Yang, Yue-Ying
Zhang, Jing-Yu
Zhang, Qi-Dong
Xu, Fei
Li, Zhi-Jian
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland