Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Influence of damaged starch on the properties of rice flour and quality attributes of gluten-free rice bread
 
 
Titel: Influence of damaged starch on the properties of rice flour and quality attributes of gluten-free rice bread
Auteur: Qin, Wanyu
Lin, Zexue
Wang, Aixia
Xiao, Tianzhen
He, Yue
Chen, Zhiying
Wang, Lili
Liu, Liya
Wang, Fengzhong
Tong, Li-Tao
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland