Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Study on the mechanism of ultrasonic treatment impact on the dough's fermentation capability
 
 
Titel: Study on the mechanism of ultrasonic treatment impact on the dough's fermentation capability
Auteur: Zhang, Yanyan
Wang, Bingrui
Wang, Wentao
Wang, Hongwei
Liu, Xingli
Zhang, Hua
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland