Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Genetic analysis of grain protein content and dough quality traits in elite spring bread wheat (Triticum aestivum) lines through association study
 
 
Titel: Genetic analysis of grain protein content and dough quality traits in elite spring bread wheat (Triticum aestivum) lines through association study
Auteur: Alemu, Admas
El Baouchi, Adil
El Hanafi, Samira
Kehel, Zakaria
Eddakhir, Kenza
Tadesse, Wuletaw
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland