Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different processing technologies on phenolic acids, flavonoids and other antioxidants content in pigmented rice
 
 
Titel: Effect of different processing technologies on phenolic acids, flavonoids and other antioxidants content in pigmented rice
Auteur: Bagchi, Torit Baran
Chattopadhyay, Krishnendu
Sivashankari, M.
Roy, Sankhajit
Kumar, Awadhesh
Biswas, Tufleuddin
Pal, Srikumar
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland