Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 270 van 270 gevonden artikelen
 
 
  Yeast as a protein source with health beneficial properties in diets for smoltifying Atlantic salmon (Salmo salar L.)
 
 
Titel: Yeast as a protein source with health beneficial properties in diets for smoltifying Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Auteur: Djordjevic, B.
Sahlmann, C.
Lagos, L.
Mydland, L.T.
Morales-Lange, B.
Hansen, J. Øvrum
Ånestad, R.
Mercado, L.
McLean Press, C.
Øverland, M.
Verschenen in: Fish & shellfish immunology
Paginering: Jaargang 91 (2019) nr. C pagina's 454
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 270 van 270 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland