Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Microbial community diversity associated with Tibetan kefir grains and its detoxification of Ochratoxin A during fermentation
 
 
Titel: Microbial community diversity associated with Tibetan kefir grains and its detoxification of Ochratoxin A during fermentation
Auteur: Du, Gengan
Liu, Lin
Guo, Qi
Cui, Yuanyuan
Chen, Hong
Yuan, Yahong
Wang, Zhouli
Gao, Zhenpeng
Sheng, Qinlin
Yue, Tianli
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland