Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation as a tool for increasing food security and nutritional quality of indigenous African leafy vegetables: the case of Cucurbita sp.
 
 
Titel: Fermentation as a tool for increasing food security and nutritional quality of indigenous African leafy vegetables: the case of Cucurbita sp.
Auteur: Misci, Chiara
Taskin, Eren
Dall’Asta, Margherita
Fontanella, Maria Chiara
Bandini, Francesca
Imathiu, Samuel
Sila, Daniel
Bertuzzi, Terenzio
Cocconcelli, Pier Sandro
Puglisi, Edoardo
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland