Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Mapping the functional and strain diversity of the main microbiota involved in cocoa fermentation from Cote d’Ivoire
 
 
Titel: Mapping the functional and strain diversity of the main microbiota involved in cocoa fermentation from Cote d’Ivoire
Auteur: Ouattara, Honoré G.
Niamké, Sébastien L.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland