Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of Coffea canephora inoculated with yeasts: Microbiological, chemical, and sensory characteristics
 
 
Titel: Fermentation of Coffea canephora inoculated with yeasts: Microbiological, chemical, and sensory characteristics
Auteur: da Silva, Bruna Lessa
Pereira, Priscila Vargas
Bertoli, Larissa Diirr
Silveira, Daila Lima
Batista, Nádia Nara
Pinheiro, Patrícia Fontes
de Souza Carneiro, Joel
Schwan, Rosane Freitas
de Assis Silva, Samuel
Coelho, Jussara Moreira
Bernardes, Patrícia Campos
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland