Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic heating increases inactivation and morphological changes of Salmonella sp. and the formation of bioactive compounds in infant formula
 
 
Titel: Ohmic heating increases inactivation and morphological changes of Salmonella sp. and the formation of bioactive compounds in infant formula
Auteur: Pires, Roberto P.S.
Guimarães, Jonas T.
Barros, Cássia P.
Balthazar, Celso F.
Chincha, Alexandra I.A.
Freitas, Mônica Q.
Duarte, Maria Carmela K.H.
Silva, Paulo H.F.
Pimentel, Tatiana C.
Abud, Yuri K.D.
Sant'Anna, Celso
Sant’Ana, Anderson S.
Silva, Marcia C.
Nascimento, Janaina S.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland