Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Impact of onboard chitosan treatment of whole cod (Gadus morhua) on the shelf life and spoilage bacteria of loins stored superchilled under different atmospheres
 
 
Titel: Impact of onboard chitosan treatment of whole cod (Gadus morhua) on the shelf life and spoilage bacteria of loins stored superchilled under different atmospheres
Auteur: Skírnisdóttir, Sigurlaug
Knobloch, Stephen
Lauzon, Hélène L.
Ólafsdóttir, Aðalheiður
Steinþórsson, Páll
Bergsten, Pauline
Marteinsson, Viggó Þór
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland