Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of bacterial contributions to the biochemical changes of chill-stored blunt snout bream (Megalobrama amblycephala) fillets: Protein degradation and volatile organic compounds accumulation
 
 
Titel: Assessment of bacterial contributions to the biochemical changes of chill-stored blunt snout bream (Megalobrama amblycephala) fillets: Protein degradation and volatile organic compounds accumulation
Auteur: Li, Yan
Jia, Shiliang
Hong, Hui
Zhang, Longteng
Zhuang, Shuai
Sun, Xiaohui
Liu, Xiaochang
Luo, Yongkang
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland