Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Persistence and β-glucan formation of beer-spoiling lactic acid bacteria in wheat and rye sourdoughs
 
 
Titel: Persistence and β-glucan formation of beer-spoiling lactic acid bacteria in wheat and rye sourdoughs
Auteur: Bockwoldt, Julia A.
Stahl, Leonie
Ehrmann, Matthias A.
Vogel, Rudi F.
Jakob, Frank
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland