Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Correlations between microbiota succession and flavor formation during fermentation of Chinese low-salt fermented common carp (Cyprinus carpio L.) inoculated with mixed starter cultures
 
 
Titel: Correlations between microbiota succession and flavor formation during fermentation of Chinese low-salt fermented common carp (Cyprinus carpio L.) inoculated with mixed starter cultures
Auteur: Zang, Jinhong
Xu, Yanshun
Xia, Wenshui
Regenstein, Joe M.
Yu, Dawei
Yang, Fang
Jiang, Qixing
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 90 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland