Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Amino acid and microbial community dynamics during the fermentation of Hong Qu glutinous rice wine
 
 
Titel: Amino acid and microbial community dynamics during the fermentation of Hong Qu glutinous rice wine
Auteur: Liang, Zhangcheng
Lin, Xiaozi
He, Zhigang
Su, Hao
Li, Weixin
Ren, Xiangyun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 90 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland