Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effects of initial oxygenation on chemical and aromatic composition of wine in mixed starters of Hanseniaspora vineae and Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Effects of initial oxygenation on chemical and aromatic composition of wine in mixed starters of Hanseniaspora vineae and Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Yan, Guoliang
Zhang, Boqing
Joseph, Lucy
Waterhouse, Andrew L.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 90 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland