Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Raw meat quality and salt levels affect the bacterial species diversity and community dynamics during the fermentation of pork mince
 
 
Titel: Raw meat quality and salt levels affect the bacterial species diversity and community dynamics during the fermentation of pork mince
Auteur: Charmpi, Christina
Van der Veken, David
Van Reckem, Emiel
De Vuyst, Luc
Leroy, Frédéric
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 89 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland