Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 39 gevonden artikelen
 
 
  The effect of salt concentrations on the fermentation of doenjang, a traditional Korean fermented soybean paste
 
 
Titel: The effect of salt concentrations on the fermentation of doenjang, a traditional Korean fermented soybean paste
Auteur: Chun, Byung Hee
Kim, Kyung Hyun
Jeong, Sang Eun
Jeon, Che Ok
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 86 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland