Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effects of phytic acid and lysozyme on microbial composition and quality of grass carp (Ctenopharyngodon idellus) fillets stored at 4 °C
 
 
Titel: Effects of phytic acid and lysozyme on microbial composition and quality of grass carp (Ctenopharyngodon idellus) fillets stored at 4 °C
Auteur: Sun, Xiaohui
Hong, Hui
Jia, Shiliang
Liu, Yiming
Luo, Yongkang
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 86 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland