Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of methods for elution of HEV particles in naturally contaminated sausage, figatellu and pig liver
 
 
Titel: Evaluation of methods for elution of HEV particles in naturally contaminated sausage, figatellu and pig liver
Auteur: Hennechart-Collette, Catherine
Fraisse, Audrey
Guillier, Laurent
Perelle, Sylvie
Martin-Latil, Sandra
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 84 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland