Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Farm-to-fork profiling of bacterial communities associated with an artisan cheese production facility
 
 
Titel: Farm-to-fork profiling of bacterial communities associated with an artisan cheese production facility
Auteur: Falardeau, Justin
Keeney, Kristie
Trmčić, Aljoša
Kitts, David
Wang, Siyun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 48-58
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland