Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial communities and potential spoilage markers of whole blue crab (Callinectes sapidus) stored under commercial simulated conditions
 
 
Titel: Bacterial communities and potential spoilage markers of whole blue crab (Callinectes sapidus) stored under commercial simulated conditions
Auteur: Parlapani, F.F.
Michailidou, S.
Anagnostopoulos, D.A.
Koromilas, S.
Kios, K.
Pasentsis, K.
Psomopoulos, F.
Argiriou, A.
Haroutounian, S.A.
Boziaris, I.S.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 82 (2019) nr. C pagina's 325-333
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland