Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Combination effect of saturated or superheated steam and lactic acid on the inactivation of Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes on cantaloupe surfaces
 
 
Titel: Combination effect of saturated or superheated steam and lactic acid on the inactivation of Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes on cantaloupe surfaces
Auteur: Kwon, Sun-Ah
Song, Won-Jae
Kang, Dong-Hyun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 82 (2019) nr. C pagina's 342-348
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland