Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Using the gamma concept in modelling fungal growth: A case study on brioche-type products
 
 
Titel: Using the gamma concept in modelling fungal growth: A case study on brioche-type products
Auteur: Makariti, Ifigeneia
Kapetanakou, Anastasia E.
Gkerekou, Maria
Bertoli, Marisia
Dremetsika, Christina
Kalaitzoglou, Ioanna
Skandamis, Panagiotis N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 81 (2019) nr. C pagina's 12-21
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland