Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Immobilisation of yeasts on oak chips or cellulose powder for use in bottle-fermented sparkling wine
 
 
Titel: Immobilisation of yeasts on oak chips or cellulose powder for use in bottle-fermented sparkling wine
Auteur: Berbegal, Carmen
Polo, Lucía
García-Esparza, Ma José
Lizama, Victoria
Ferrer, Sergi
Pardo, Isabel
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 78 (2019) nr. C pagina's 25-37
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland