Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the non-lactic acid bacteria microbiota in fresh cucumbers and commercially fermented cucumber pickles brined with 6% NaCl
 
 
Titel: Assessment of the non-lactic acid bacteria microbiota in fresh cucumbers and commercially fermented cucumber pickles brined with 6% NaCl
Auteur: Pérez-Díaz, Ilenys M.
Hayes, Janet S.
Medina, Eduardo
Webber, Ashlee M.
Butz, Natasha
Dickey, Allison N.
Lu, Zhongjing
Azcarate-Peril, Maria A.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 10-20
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland