Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
 
  In situ riboflavin fortification of different kefir-like cereal-based beverages using selected Andean LAB strains
 
 
Titel: In situ riboflavin fortification of different kefir-like cereal-based beverages using selected Andean LAB strains
Auteur: YƩpez, Alba
Russo, Pasquale
Spano, Giuseppe
Khomenko, Iuliia
Biasioli, Franco
Capozzi, Vittorio
Aznar, Rosa
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 61-68
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland