Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Redefining the effect of salt on thermophilic starter cell viability, culturability and metabolic activity in cheese” [Food Microbiol. 69 (2018) 219-231]
 
 
Titel: Corrigendum to “Redefining the effect of salt on thermophilic starter cell viability, culturability and metabolic activity in cheese” [Food Microbiol. 69 (2018) 219-231]
Auteur: Hickey, C.D.
Fallico, V.
Wilkinson, M.G.
Sheehan, J.J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 76 () nr. C pagina's 575
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland