Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 22 gevonden artikelen
 
 
  The production of aromatic alcohols in non-Saccharomyces wine yeast is modulated by nutrient availability
 
 
Titel: The production of aromatic alcohols in non-Saccharomyces wine yeast is modulated by nutrient availability
Auteur: González, Beatriz
Vázquez, Jennifer
Morcillo-Parra, M. Ángeles
Mas, Albert
Torija, María Jesús
Beltran, Gemma
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. C pagina's 64-74
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring