Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Study of Lactococcus lactis during advanced ripening stages of model cheeses characterized by GC-MS
 
 
Titel: Study of Lactococcus lactis during advanced ripening stages of model cheeses characterized by GC-MS
Auteur: Ruggirello, Marianna
Giordano, Manuela
Bertolino, Marta
Ferrocino, Ilario
Cocolin, Luca
Dolci, Paola
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. C pagina's 132-142
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring