Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Variability within the dominant microbiota of sliced cooked poultry products at expiration date in the Belgian retail
 
 
Titel: Variability within the dominant microbiota of sliced cooked poultry products at expiration date in the Belgian retail
Auteur: Geeraerts, Wim
Pothakos, Vasileios
De Vuyst, Luc
Leroy, Frédéric
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. C pagina's 209-215
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland