Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Use of acetic and citric acids to inhibit Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus in tabbouleh salad
 
 
Titel: Use of acetic and citric acids to inhibit Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus in tabbouleh salad
Auteur: Al-Rousan, Walid M.
Olaimat, Amin N.
Osaili, Tareq M.
Al-Nabulsi, Anas A.
Ajo, Radwan Y.
Holley, Richard A.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. C pagina's 61-66
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland