Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative physiology and aroma formation of a dairy Lactococcus lactis at near-zero growth rates
 
 
Titel: Quantitative physiology and aroma formation of a dairy Lactococcus lactis at near-zero growth rates
Auteur: van Mastrigt, Oscar
Abee, Tjakko
Lillevang, Søren K.
Smid, Eddy J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. C pagina's 216-226
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland