Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella during washing of contaminated gloves in levulinic acid and sodium dodecyl sulfate solutions
 
 
Titel: Inactivation of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella during washing of contaminated gloves in levulinic acid and sodium dodecyl sulfate solutions
Auteur: Erickson, Marilyn C.
Liao, Jye-Yin
Habteselassie, Mussie Y.
Cannon, Jennifer L.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. C pagina's 275-281
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland