Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the effect of saturated and superheated steam on the inactivation of Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes on cantaloupe and watermelon surfaces
 
 
Titel: Comparison of the effect of saturated and superheated steam on the inactivation of Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes on cantaloupe and watermelon surfaces
Auteur: Kwon, Sun-Ah
Song, Won-Jae
Kang, Dong-Hyun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 72 (2018) nr. C pagina's 157-165
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland