Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Influence of heat processing on the volatile organic compounds and microbial diversity of salted and vacuum-packaged silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillets during storage
 
 
Titel: Influence of heat processing on the volatile organic compounds and microbial diversity of salted and vacuum-packaged silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillets during storage
Auteur: Li, Dongping
Zhang, Jingbin
Song, Sijia
Feng, Ligeng
Luo, Yongkang
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 72 (2018) nr. C pagina's 73-81
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland