Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Wheat endophytic lactobacilli drive the microbial and biochemical features of sourdoughs
 
 
Titel: Wheat endophytic lactobacilli drive the microbial and biochemical features of sourdoughs
Auteur: Minervini, Fabio
Lattanzi, Anna
Dinardo, Francesca Rita
De Angelis, Maria
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 70 (2018) nr. C pagina's 162-171
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland