Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scale
 
 
Titel: Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scale
Auteur: Tronchoni, Jordi
Curiel, José Antonio
Sáenz-Navajas, María Pilar
Morales, Pilar
de-la-Fuente-Blanco, Arancha
Fernández-Zurbano, Purificación
Ferreira, Vicente
Gonzalez, Ramon
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 70 (2018) nr. C pagina's 214-223
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland